Om galleriet

/Om galleriet
Om galleriet2018-10-28T19:41:35+00:00
Galleri Fenka, Levanger

Galleri Fenka

En arena for kunst, historie – og kulturopplevelser.

Et fengsel som gir noe til ettertanke.

Galleri Fenka har som mål å fremme billedkunst, grafikk og kunsthåndverk ved å presentere noen av landets fremste kunstnere, enten de er etablerte kunstnere eller i starten av en karriere som bildende kunstnere eller kunsthåndverkere.
Vi ønsker å gjøre kunsten tilgjengelig, slik at flere får oppleve god kunst med høy kvalitet. Vårt mål er å gi publikum muligheten til oppleve kunsten som noe viktig i seg selv, men også å få kunnskap om kunstnere og deres innvirkning på det individuelle og kollektive liv.

Kulturopplevelser i et fengsel

Gratis frakt på kjøp over 5 000 kr

Vi tilbyr GRATIS frakt om du kjøper uinnrammet billedkunst til en verdi på over på 5.000 kr sendt til en postadresse i Norge.

Innramming

Høy kvalitet til uslåelige priser

Galleri Fenka har eget rammeverksted med god faglig veiledning og råd, slik at du oppnår best mulig resultat til konkurransedyktige priser. Vi benytter kun

  • Syrefri materialer og ArtGlass (AR/UV70)- anti-refleks som har en 70 % UV sperre.
  • Sort utvalg av rammelister og vi sender over hele landet.

ArtGlass (AR/UV70)- Dette er et glass som er skreddersydd for grafikk i tillegg til at det er refleksfritt, har glasset en 70 % UV-sperre, det vil si at transmisjonen av spekteret av lysets ulike bølgelengder er opptil 99%. Refleksfritt: Kun 0,5% overflaterefleksjon – oppfattes under de fleste forhold som refleksfritt
70% UV-sperre: beskytter kunstverket vesentlig bedre enn vanlig glass.

kontakt oss på epost: galleri@fenka.no eller ring oss på Tlf: 907 66 466

Gavekort

For å bestille gavekort med valgfritt beløp kontakt oss på epost: galleri@fenka.no eller ring oss på Tlf: 907 66 466
Når du kontakter oss på E-post trenger vi følgende opplysninger fra deg:

  • Ønsket beløp
  • Fakturaadressen din, telefonnummer og fullt navn
  • Om du ønsker å motta gavekortet i post eller hente det i galleriet

Dersom du velger å få tilsendt gavekortet i posten koster ikke dette noe ekstra. Faktura vil du motta sammen med gavekortet eller tilsendt en annen mottaker, så fremt ikke noe annet er avtalt.
Dersom du velger å hente gavekortet i galleriet vårt kan du betale gavekortet når du henter det eller betale via faktura.

Til Gavekort
Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på nettsidene, både for at du skal oppleve at nettstedet er enkelt å bruke, og til statistiske formål. OK