For bedrifter

/For bedrifter
For bedrifter2018-10-27T07:46:23+00:00

Kunst på arbeidsplassen

Hva vi kan bestå med

Vi tilbyr gratis og uforpliktende bistand til kjøp av kunst og utsmykning av bedrifter. Sammen finner vi løsninger som egner seg best for bedriftens profil og budsjett. For små budsjetter kan vi finne frem til flere forslag til utsmykning fra profilerte eller nyutdannete kunstnere til gunstige priser.
Vi samarbeider med kunstrådgivere som har erfaring med innkjøp av kunst til bedrifter, kunstutsmykninger og bygging av kvalitetsbevisste kunstsamlinger.

Vi vil jobbe for at resultatet blir vellykket.
Vi tar på oss ansvaret for opphenging, plassering, levering og henting av kunsten.

kontakt oss på tlf: 907 66 466 eller galleri@fenka, så hjelper vi deg med å tilpasse kunst til bedriftens budsjett, profil og lokaler!

Kunst skaper trivsel, identitet, lojalitet og tilhørighet for ansatte og kunder

En tydelig trend i næringslivet de siste årene, har vært den økende bruken av kunst som et ledd i merkevarebygging og formidling av bedriftens verdier og visjoner. Ved å bygge opp en kunstsamling, får også bedriften anledning til å vise samfunnsansvar ved å støtte kunstnere og gallerier, og dermed delta aktivt i samfunnet.
Bedriften kan bruke kunsten bevisst og strategisk for å oppnå ulike mål, blant annet ved å inspirere medarbeidere og skape motivasjon på arbeidsplassen. Erfaring og forskning bekrefter at kunst på veggene bidrar til økt trivsel blant de ansatte fordi kunsten involverer, skaper stolthet, samhold og nysgjerrighet.
Bygger man en kunstsamling, vil investeringen kunne henge på arbeidsplassen og tilføre arbeidsmiljøet en ekstra dimensjon.
Norge har gunstige skatter og avgifter på kunstsalg og -kjøp, og alt ligger til rette for at det skal lønne seg! Med den rette kunsten blir det også tilført en reell og faktisk verdi.

Våre samarbeidspartnere

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på nettsidene, både for at du skal oppleve at nettstedet er enkelt å bruke, og til statistiske formål. OK